C60

Ook wel bekend als Buckminsterfullereen of Fullereen, is een koolstofmolecuul dat in 1985 is ontdekt. Uit getest bleek Buckminsterfullereen in olie, zeer bijzondere eigenschappen te hebben. Zo helpt het bij herstel van onbalans in ons lichaam, naast de stimulerende werking van het immuunsysteem. Er zijn drie verschillende Buckminsterfullereen gemaakt: in olijfolie, in Avocado olie en in Kokosolie.

Elk lichaam van elke dag bloot staat aan een verscheidenheid van externe agressors, kan ons lichaam in onbalans komen. Deze agressors zijn oa te vinden in het voedsel dat we eten, het medicijn die we innemen, de lucht die we inademen en wat we drinken.

Buckminsterlereen is 172 maal rijker dan vitamine C als anti-oxidant. Waarbij vitamine C ontspringt, bij het contact met een vrije radicalen, blijft Carbon 60 wel tien dagen actief tegen radicalen!

Uit onderzoek bleek dat muizen die Buckminsterfullereen ontvangen, twee maal zo lang leefde. Daarnaast hadden ze weinig last van verouderingsverschijnselen. Zo bleef hun vacht op kleur, kregen ze geen alzheimer en ze niet aan kanker. Mede omdat C60 de mogelijkheid heeft om gif te neutraliseren in het lichaam.

De verschillen tussen olijfolie, kokosolie en avocado :

Olijfolie

Eerste persing van olijfolie met C60 is de meest gebruikte olie. Omdat Olijfolie een prominent onderdeel is van het mediterrane dieet, zijn het aantal hartaandoeningen 30% lager, dan zonder gebruik van olijfolie. Van olijfolie wordt gezegd dat zijn tegen ontstekingen, gebruikt deze rijk zijn aan gezonde enkel onverzadigde vetten, een belangrijke bron van anti-oxidanten.

Buckminsterfullereen


Avocado olie

Milde smakende biologische avocado olie met 99,95% pure C60.

Combineer de natuurlijke kracht van avocado met het stimulerende en zuiverende effect van Buckminsterfullereen.

C60 in avocado olie een geweldige samenstelling van vitamines en behoort tot de top vijf voedingsmiddelen met het hoogste vitamine E gehalte. Het is rijk aan oliezuur, bevat een zeer gezond vet dat als cholesterolverlagend wordt beschouwd. Avocado olie is een keuze als het om het hart gaat. Avocado staat om het verbeteren van de gezondheid, huid, ogen, immuunsysteem, geheugen, mentale verhogingen van de krachtige olieën van het spijsverteringskanaal.

Buckminsterfullereen Avocado olie

MCT kokosolie

Zacht smakende biologische kokosolie aanbevolen met 99,95% pure C60.

Kokosolie is oa populaire onder atleten voor extra energie.

Combineer de eigenschappen van kokos met het stimulerende en zuiverende effect van Bucksterfullereen en je hebt één van de gezonde voeding op aarde met gezonde vetten die bieden tegen hartziektes en hoge bloeddruk.

In een studie gepubliceerd in de Journal of Neurobiology of Aging, ontdekten onderzoekers dat kokosolie geheugenproblemen bij hun oudere proefpersonen verbeterd. Bij alle patiënten was er een duidelijke verbetering in hun reactievermogen na inname van dit vetzuur.

Een artikel bevatten dat kokosolie 93% van de darmkankercellen binnen twee dagen doodt! ( link naar artikel ).

Buckminsterfullereen Kokosolie

Nobelprijs

In 1996 is er voor dit materieel met dit C60 “Buckminsterfullereenl” molecuul een Nobelprijs uitgereikt.

Pauw

In de uitzending van 27 april 2014 werd verteld over de kracht van C60. De uitzending ging over mensen van 100 en ouder.

C60.png

Het werkingsmechanisme is niet op alle fronten bevestigd, maar er zijn een aannames:

 • Meer energie *
 • Sneller herstel *
 • Goed voor Hart en vaten *
 • Minder slaap nodig, meer uitgerust *
 • Antistress *
 • Verhogend libido *
 • Vertraging procesprocessen *
 • Bescherming tegen zon UV en ioniserende straling *
 • Betere huid *
 • Antivirale werking / tegen virussen *
 • Tegen diversen reacties *
 • Stimulering van het immuunsysteem *
 • Anti-oxidant *
 • Anti-kanker *
 • Verbetering van concentratie en geheugen *
 • Tegen Alzheimer *
 • Ontgiftend *
 • Bescherming tegen straling (oa 5G)*

Buckminsterfullereen in Miron violet glas / UV glas

Omdat Violet glas het volledige spectrum van zichtbaar licht blokkeert , met uitzondering van het violette gedeelte. Zorg ervoor dat de inhoud beschermd is tegen de uiteindelijke afname van het product. Daarom gebruiken wij alleen dit glas, ter behoud van de kwaliteit en duurzaam.

Deze unieke mogelijkheid biedt optimale bescherming tegen gerealiseerde processen die in gang worden door zichtbaar licht, resulteert in de mogelijkheid en zelfs de kracht van producten verbeterd worden . een

 


Klik hier voor meer informatie en prijzen