C60 zelfgemaakte

Een afkorting voor het Koolstof 60 atoom. C60 speciale eigenschappen hebben. Naast het verlagen van stress, beter slapen, een betere cognitieve geheugen en het ervaren van meer energie, is het 172 maal krachtiger dan vitamine C.

werken

Vrije radicalen, zijn hellingers van het lichaam, verkregen een snelle voortbeweging. Dat is al een reden dat je deze niet in je lichaam wilt hebben. C60 heeft de kracht om vrije radicalen te blijven neutraliseren, en dit wel tien dagen lang. Zo lang blijft het in het lichaam. Waarbij vitamine C molecuul bij één radicaal al uitgeschakeld is.

C60 Koolstof

C60 van buitenaf beschermen je tegen invloeden

Elke dag worden we bloed gesteld aan slechte invloeden om ons heen. De vervuiling van de lucht, vervuiling in kraanwater, straling van telefoons, wifi etc. Dan hebben we misschien ook slechte eigenschappen, zoals ongezond eten, slecht of kort slapen of stress. Daarom is het lastig in deze tijd voor het lichaam om dit allemaal te verwerken en te neutraliseren. Carbon 60 kan daar een goed hulpmiddel bij zijn.

C60 individueel aanbrengen in het lichaam neutraliseren en schade van straling te herstellen van intens. Tevens helpt het de mitochondriën goed te functioneren. Mensen al snel meer energie van de goede werking van deze energie centrales die zich in onze cellen voelen .

Pauw en Witteman

C60 heeft in Nederland bekendheid gekregen, door het programma Pauw en Witteman. In dit programma stond het thema mensen die 100 jaar en ouder werden. Journalist Pim Christiaans heeft dit product genoemd, ook mogelijk levensverlengend in betere gezondheid. Er werd verteld dat muizen die c60 ontvangen, twee keer zo lang leven zonder ouderdomskwalen. Vertaald naar mensen komt het neer op het innemen van één theelepel olie per dag .

C60 Pauw en Witteman
Link naar uitzending | C60 op 12:08 minuten

Variaties C60 biologische producten

Verkrijgbare varianten: C60 in Olijfolie, Avocado olie of Kokosolie.
Deze zitten in een luxe Miron Ultra Violet, resulterend in het product niet vatbaar is voor het bedrven van de kracht van het product. Er zit een pipet in, waarmee u goed kunt doseren.

C60 olijfolie 100ml