Fullereen C60 in zelf

C60 Fullereen is een afkorting voor het Carbon 60 atoom, Fullereen genaamd. Fullereen opgelost in olie heeft bijzondere eigenschappen. Naast het verlagen van stress, beter slapen, een betere cognitieve geheugen en het ervaren van meer energie, is het 172 maal krachtiger dan vitamine C.

werken

Vrije radicalen, zijn slopers van het lichaam en bevorderen een snelle veroudering. Daarom wil je deze niet in je lichaam hebben. Fullereen blijft vrije radicalen neutraliseren, omdat het tien dagen actief blijft in het lichaam.

Fullereen C60 Carbon

Elke dag worden we bloed gesteld aan slechte invloeden om ons heen. De vervuiling van de lucht, vervuiling in kraanwater, straling van telefoons, wifi etc. Dan hebben we misschien ook slechte eigenschappen, zoals ongezond eten, slecht of kort slapen of stress. Daarom is het lastig in deze tijd voor het lichaam om dit allemaal te verwerken en te neutraliseren. Fullereen kan daar een hulpmiddel bij zijn.

Fullereen heeft de unieke toepassing giffen in het lichaam neutraal en schade van straling te herstellen van intens. Tevens helpt het de mitochondriën goed te functioneren. Mensen al snel meer energie van de goede werking van deze energie centrales die zich in onze cellen voelen .

Pauw en Witteman

Fullereen heeft in Nederland bekendheid gekregen, door het programma Pauw en Witteman. In dit programma stond het thema mensen die 100 jaar en ouder werden. Journalist Pim Christiaans heeft dit product genoemd, ook mogelijk levensverlengend in betere gezondheid. Hierbij werd verteld dat muizen die C60 werden ontvangen, twee keer zo lang leven zonder ouderdomskwalen. Vertaald naar mensen komt het neer op het innemen van één theelepel C60 olie per dag .

Fullereen Pauw en Witteman
Link naar uitzending | C60 op 12:08 minuten

variaties

Verkrijgbare varianten: Fullereen C60 opgelost in Olijfolie, Avocado olie of Kokosolie.
Deze zitten in een luxe Miron Ultra Violet, resulterend in het product niet vatbaar is voor het bedrven van de kracht van het product. Er zit een pipet in, waarmee u goed kunt doseren.

Fullereen 100ml

Bezoek de webshop voor prijzen en meer informatie : Klik hier