NMN ANTI-VEROUDERING

Omdat Nicotinamide (NMN), DNA-reparatie zorgt en sirtuins active, staat dit middel voor verjonging door het verhogen van uw NAD+. Een van de sleutels tegen bediening. Daarnaast NMN uw energieniveaus!

De geactiveerde Sertuins door NNM zijn familie van proteïnes. Deze een sleutelrol in het vertragen van spelen. Ze kunnen zelfs zorgen voor verjonging, omdat sirtuins de opname en verwerking van brandstof regelen in de cellen. Daarom een belangrijke factor in de toename van energie.

nmn anti-aging

NMN Anti-aging David Sinclair

Hoewel het nog onbekend onbekend Nicotinamide Mononucleotide (NMN anti aging) meer aandacht krijgt van Professor Sinlair. Werkzaam aan de Harvard Medical School USA. Volgens David NMN is het meestN en stabiel supplement voor het boosten van NAD+ (Adenine Dinucleotide). Gebruikt David Sinclair de hoeveelheid van één gram NMN per dag. Tevens gebruikt hij dit in combinatie met één gram Resveratrol.

NMN Anti Aging aanmaak NAD+

Nicotinamide Mononucleotide (NMN Anti Aging) hebben we nodig voor de aanmaak van NAD+. Tien eerste dit om te kunnen blijven leven. Ten tweede om de cellen optimaal te kunnen laten werken en communiceren. Op ons 50ste levensjaar hebben we gemiddeld nog 50% van onze NAD+. Als we 80 zitten we slechts op 13%. Onze cellen hebben NAD+ nodig , zonder dit zijn ze stuurloos. weten wat ze niet moeten doen, met alle gevolgen van dien.

NMN Anti-aging + Resveratrol

Nicotinamide Mononucleotide (NMN) werkt heel goed samen met resveratrol, het activeert resveratrol als je een gaspedaal indrukt. Aldus professor David Sinclair. David gebruikt een hoge dosering van één gram NMN en een normale dosering van één gram Resveratrol per dag. Dit komt neer op ongeveer 15 mg per kilo lichaamsgewicht .