NMN – supplement

Dit supplement bevat NMN in een unieke, gestabiliseerde vorm. NMN staat voor Nicotinamide Mononucleotide. Het poeder van NMN dat in dit supplement wordt gebruikt, is van een uitzonderlijk hoge en zuivere kwaliteit. Het is omcapseld in een unieke, zuur bestendige, vegetarische capsule, zodat maagzuur geen negatieve invloed kan uitoefenen op het NMN-supplement.

Hoewel er verschillende NMN-supplementen worden aangeboden in Nederland, biedt slechts 20% van de aanbieders de kwaliteit die ze beweren aan te bieden. Bij bijna alle aanbieders ontbreekt het aan een onafhankelijke Nederlandse of Europese laboratoriumtest om deze kwaliteit te bevestigen. Healthy Aging Supplements heeft wel zo’n test gedaan en de resultaten laten een kwaliteit zien van 99,9%.

Dit supplement is ook verkrijgbaar in een versie met Trans Resveratrol. Deze formule is gebaseerd op het advies van de wereldwijd bekende deskundige David Sinclair. Beide stoffen in een verhouding van 50/50. Het supplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

NMN

Unieke punten

 • Gestabiliseerde NMN (normale NMN kan snel uiteen vallen in mindere componenten)
 • NMN 99,9% , Trans Resveratrol 99%
 • Unieke zuur bestendige vegetarische capsules
 • Laboratorium test uitgevoerd in Nederland
 • Snelle verzending. Meestal volgende werkdag in huis
 • Bereikbaar voor vragen, via telefoon, chat of e-mail
 • Hoge klantwaardering via het onafhankelijke Webwinkelkeur en Trusted Shops

Wat is NMN (Nicotinamide Mononucleotide)?

NMN-supplement (Nicotinamide Mononucleotide) is een relatief nieuw ontdekte stof en wordt van nature in zeer kleine hoeveelheden aangetroffen in sommige voedingsmiddelen, zoals broccoli, avocado, tonijn en kool. De hoeveelheid NMN die we via deze voedingsmiddelen binnenkrijgen, is echter zeer beperkt en niet voldoende om een significant effect op ons lichaam uit te oefenen. Daarom kiezen sommige mensen ervoor om een NMN-supplement te nemen om hun inname van deze stof te verhogen.

Verschil in kwaliteit en effectiviteit van NMN?

Er kan kwaliteitsverschil zijn tussen NMN-supplementen, afhankelijk van factoren zoals de zuiverheid van het gebruikte NMN-poeder, de stabiliteit van de verbinding en de kwaliteit van de gebruikte capsule. Gestabiliseerde NMN is de stabiele versie.

Voordelen gestabiliseerde NMN:

 • Langer houdbaar
 • Hoeft niet koel bewaard te worden
 • Kan tegen temperatuur schommelingen / kamer temperatuur

Niet alle aanbieders leveren de kwaliteit als ze beweren

Het is belangrijk om te weten dat niet alle aanbieders van NMN-supplementen dezelfde kwaliteit aanbieden als ze beweren. Het is dus verstandig om een supplement te kiezen van een betrouwbare fabrikant die onafhankelijke laboratoriumtesten heeft ondergaan om de kwaliteit te waarborgen. Ook is het verstandig om de dosering en de gebruiksaanwijzing te volgen om ervoor te zorgen dat het supplement veilig en effectief is

Effectiviteit verhogen:

 • Zorg dat de NMN niet in aanraking komt met maagzuur (bijvoorbeeld door zuur bestendige capsules)
 • Liefst op een lege maag, dan is het maagzuur lager dan normaal
 • Gebruik een hoge puurheid van minimaal 99%
 • Combineer met Trans Resveratrol 99% of hoger 50% NMN / 50% Trans Resveratrol. Trans Resveratrol beschreven als gaspedaal voor het NMN-supplement (Dit combinatie gebruikt Professor David Sinclair Harvard USA, expert op gebied van veroudering)

Waarom NMN kopen van Healthy Aging Supplements?

Een aantal plus punten, ten opzichte van de meeste andere aanbieders:

 • Betrouwbaar bedrijf, ruim 9 jaar actief in anti-aging supplementen
 • Wij zijn uniek in het gebruik maken van zuur bestendige vegetarische capsules, voor onze NMN
 • Onze NMN is getest door XpertLab / NedLab een onafhankelijk laboratorium uit Middelharnis
 • Tevreden klanten die ons beoordelen bij het onafhankelijke Webwinkelkeur, waar we een dikke 9 scoren! Recensies
 • Wij gebruiken puur gestabiliseerde NMN van 99,9%, zonder onnodige bij- of vul-producten.
 • Onze Trans Resveratrol die we gebruiken in de combinatie met NMN is ruim 99% puur

Andere voordelen:

 • Snelle verzending, volgende werkdag in huis
 • Mooie potten, die luchtdicht hersluiten.
 • Helpdesk, voor vragen (Telefoon, e-mail en of live chat)

Verkrijgbare dosis

Gestabiliseerde NMN puur 99,9% in zuur bestendige capsules van:

 • 100mg per capsule (60 capsules)
 • 250mg per capsule (60 capsules)
 • 500mg per capsule (60 capsules)

Gestabiliseerde NMN puur 99,9% in zuur bestendige capsules van:

 • 250mg gestabiliseerde NMN 99,9% met 250mg Trans Resveratrol ruim 99% (60 capsules)

Betrouwbaar?

Het is belangrijk om kritisch te zijn bij het selecteren van een leverancier van NMN (nicotinamide mononucleotide) of elk ander voedingssupplement. Helaas zijn er altijd bedrijven die niet aan hun beloften voldoen en mogelijk inferieure of vervalste producten aanbieden.

Om ervoor te zorgen dat je een betrouwbare leverancier selecteert, kun je een aantal stappen ondernemen:

 1. Onderzoek het bedrijf: Doe wat achtergrondonderzoek naar het bedrijf dat het NMN-product aanbiedt. Controleer hoe lang ze al actief zijn, lees beoordelingen van andere klanten en zoek naar eventuele klachten of waarschuwingen over het bedrijf.
 2. Kwaliteitscontroles en certificeringen: Kijk of het bedrijf onafhankelijke kwaliteitscontroles en certificeringen heeft. Goede fabrikanten laten vaak hun producten testen door derden om de kwaliteit en zuiverheid te waarborgen.
 3. Transparantie van het product: Bekijk of het bedrijf gedetailleerde informatie verstrekt over hun NMN-product, zoals de herkomst, zuiverheid, productiemethoden en verpakkingsinformatie. Een betrouwbare leverancier zal open en transparant zijn over hun productieprocessen.
 4. Klantenservice / contact : Neem contact op met de klantenservice van het bedrijf en stel eventuele vragen die je hebt. Een goede klantenservice zal snel en behulpzaam reageren en al je vragen over het product kunnen beantwoorden.
 5. Prijsvergelijking: Wees voorzichtig met te goedkope NMN-producten. Kwalitatief hoogwaardige NMN is vaak duurder vanwege de productiekosten en tests die nodig zijn om de kwaliteit te waarborgen. Wees op je hoede voor te mooi klinkende aanbiedingen die te mooi lijken om waar te zijn.
 6. Raadpleeg een professional: Het is altijd een goed idee om advies in te winnen bij een gezondheidsprofessional, zoals een arts of diëtist, voordat je een nieuw voedingssupplement gaat gebruiken. Ze kunnen je begeleiden bij het selecteren van een betrouwbare leverancier en je adviseren over de mogelijke voordelen en risico’s van NMN-supplementen.

Door zorgvuldig onderzoek en evaluatie kun je een weloverwogen keuze maken bij het selecteren van een leverancier.

Klik hier voor onze beste NMN-producten

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.