Reserveratrol: Voedingssupplement tegen vele kwalen en middel tegen Corona?

Sinds de uitzending van Jinek met Dr. Peter van der Voort van 1 mei 2020 is er een ware stormloop op het voedingssupplement resveratrol. Dr. Peter van Voort, Hoofd IC Arts, vermeld daar namelijk dat resveratrolsupplement mogelijke bescherming biedt tegen de ernstige ziekteverschijnselen van het coronavirus.

Hij vertelde dat hij vermoedt dat mensen met corona die resveratrol gebruiken niet op de intensive care terechtkomen. gemaakt baseert hij zich op harde feiten. Het wachten is nu nog op wetenschappelijk onderzoek met de positieve werking van resveratrol supplement dat zal worden vastgesteld.

Wat is resveratrol?

Resverat is een voedingssupplement , een natuurlijke antioxidant die van nature voorkomt in de schillen van knoop.

De functie van resveratrol is het bieden van bescherming tegen verschillende omgevingsinvloeden. Daar kunnen wij natuurlijk allemaal ons voordeel mee doen.

Waarvoor wordt Resveratrol supplement gebruikt?

Resveratrol is een krachtig voedingssupplement dat op diverse fronten kan worden ingezet.

Een lijst van de meest geavanceerde resultaten van resveratrol supplement:

 • Positief effect op het bloed:Bescherming van organen;
  • Snelle afname van een teveel aan leptine, bijvoorbeeld veroorzaakt door het Coronavirus;
  • Bloeddrukverlagend;
  • Cholesterolverlagend;
  • Betere doorbloeding, dus geen koude handen en voeten meer;
  • Bloedverdunnend.
 • Anti-diabetes;
 • Sneller herstel na ziektes;
 • Weerstandd: een echte immuun booster
 • Ontstekingsremmer;
 • Collageen verminderen, dus goed tegen rimpels;
 • Tegen virussen;
 • Verbetering van het gezichtsvermogen, waaronder staar;
 • Vertragen van Alzheimer;
resveratrol

Wat doet Resveratrol tegen het Coronavirus?

Kortgezegd , het bestrijdt de kenmerken van corona . Dr. Peter van der Voort, Hoofd IC van het UMCG (Universitair Medisch Centrum Groningen) bij Jinek dat één toename van het stofje leptine in het bloed is. Leptine is een eiwit dat in buikvet wordt ontwikkeld.

Veel IC patiënten leden aan overgewicht, concludeerde de arts. Nader onderzoek wees uit dat de patiënten met overgewicht die aan corona leden in verhouding meer leptine in hun bloed hebben dan personen die niet aan corona leden.

Het corona virus heeft een verhoogd leptine-gehalte en een verhoogd leptine-gehalte heeft zich kunnen ontwikkelen tot ernstige ziekteverschijnselen die sommige corona-patiënten hebben.


Resveratrol tegen de roze coronaverschijnselen

Zou het zo eenvoudig zijn? Moët dr. Peter van der Voort zich af hebben gevraagd. Een te hoogleptine-gehalte in het kan eenvoudig en effectief worden met het voedingssupplement resveratrol, dat online, of bij apotheek en drogist verkrijgbaar is.

Geen medicijn, wel verlichting van de klachten coronaklachten

Het is dus niet zo dat resveratrol corona bestrijdt, maar er wordt goed verstaan dat dit supplement ons is voor een ernstige ziekteverloop en opname op de Intensive Care. Dat lijkt ons in elk geval zeker een stap in de goede richting.

Wanneer neem ik Resveratrol bij Corona?

Dr. Peter van Voort vertelde dat men er waarschijnlijk goed aan doet om te beginnen met resveratrol zodra er een vermoeden van corona-besmetting bestaat .

Wij adviseren u om te starten met resveratrol als u het lezen van de lijst van meest recente resultaten, die hierboven staat, meent dat u bij dit supplement gebaat bent.

Resveratrol geeft u weer energie

Door resveratrol te gebruiken zullen de mitochondriën optimaal functioneren . Mitochondriën zijn als het ware de energiecentrales die in bijna al uw cellen zitten. Zij zorgen voor een optimale werking van de cellen, door voeding om in energie te zetten.

Energie die noodzakelijk is voor alle lichaamsfuncties zoals denken, bewegen en groeien. Een tekort aan mitochondriën kan tot zeer ernstige klachten leiden , die door het gebruik van resverat weer kunnen verdwijnen.

Let op: de puurheid van resveratrol is erg belangrijk voor het beste resultaat. Bij ons kunt u kiezen uit 99% puur, met een gewicht van maar liefst 500 mg per capsule, van een voordelige versie van 25 mg, toegevoegd bij.