Resveratrol tegen Coronavirus

Resveratrol heeft naast anti-aging meer bijzondere eigenschappen. Het geeft enzymen af in je bloed, die er voor zorgt dat je cholesterol weinig kans krijgt. De licht verdunnende werking, zorgt ervoor dat de kleine bloedvaatjes ook weer doorbloed worden. Deze zijn belangrijk voor de doorbloeding van de organen, maar ook om bijvoorbeeld handen en voeten warm(er) te maken. Door zijn werking tegen virussen ook erg populair Resveratrol tegen Coronavirus .

Supplement Resveratrol tegen Coronavirus

Dit supplement kan je vinden in druivenschillen en in de Japanse Duizenknoop. Dit is ook de reden dat Rode Wijn bekend staat om goed te zijn voor hart en bloed vaten. Een capsule bevat 500mg Resveratrol. Dit is de hoeveelheid van ruim 166 liter wijn, maar zonder alcohol. Dit geeft aan hoe het product is, en hoe krachtig.

Resveratrol tegen Coronavirus

Resveratrol is een krachtig anti-oxidant, Resveratrol tegen virussen (denk aan heftige virussen als, Sars virus en Coronavirus ) en ontstekingen. Tevens remt het slijtage en bewerkingsprocessen. Dit supplement heeft ook een positief effect op de mitochondriën. Dit zijn de energiefabrieken van je cellen. Deze zorgt voor een optimale werking van de brandstof in de cellen en afvoer van de afvalstoffen. Ook zorgen voor een optimale communicatie tussen de cellen.

Resveratrol tegen Coronavirus

Resveratrol kan activeren. Een van de geheime is sirtiuins 1. Normaal geproken stopt deze sirtuins 1 rond je achttiende levensjaar. Het wordt daarom ook in verband gebracht met jeugdigheid.

Bij onderzoek bij muizen is gebleken, dat ze langer leven en minder gevoelig waren voor over eten. Waarbij de muis normaal dikker en minder actief zou worden, gebeurde dit niet of minimaal. Daarnaast overleden ze niet aan kanker, wat normaal vaak is gebeurd bij muizen.

Het voordeel van dit soort supplementen, is dat er geen bijwerkingen zijn. Wat bij meest wel het geval is . Dit supplement zit in vegetarische capsules, met een dosering van 500mg met de meest hoogwaardige kwaliteit van minimaal 99%.

Coronavirus

Klik hier voor meer informatie en de prijs van Resveratrol