Wat is TA65?

TA65 is de leverancier van Cycloastragenol.

TA65

TA65 beter dan Cyloastragenol?

Dat zou je haast wel denken, helaas is de praktijk anders. TA65 bevat 8 mg Cyloastragenol per capsule. Zelf spreken ze van eigene TA65 moleculen. Dit is waarschijnlijk om niet iedereen naar het voordeligere variant te sturen. Ook geven ze een puurheid van minimaal 90%, het hoogwaardige Cycloastragenol verkrijgbaar is in een puurheid van gegarandeerd 99%.

Duurder?

TA65 is ongeveer vijf maal duurder dan Cyloastragenol.

Waar komt het uittreksel vandaan?

Het extract voor zowel TA65 als Cycloastragenol wordt gewonnen uit de Astragalus plant. Althans de wortel van deze plant. Deze plant komt voornamelijk voor in China. Het land waar men al duizenden jaren bezig is met de krachten van planten.

Cycloastragenol

Astragalus

Deze kunt u verkrijgen bij de gemiddelde reforma winkels. Toch gaat het hier om iets anders. U moet namelijk het pure extract van de wortels. Deze hebben de kracht om cellen te verjongen. Astragalus doet dit niet.

Cellen verjongen

Hier is het allemaal om te doen. Jonger worden gevoel en ouderdom te slank af zijn. Deze unieke extracten geven aan dit te kunnen doen, en zorgen ervoor dat ouderdomsziektes voor u niet meer van toepassing zijn. Gezond leven en oud worden zonder kwalen.

telomerase

Telomerase zorgt voor het uiteinde van de chromosoom verlengd worden. Telomeren genaamd. Deze telomeren geven aan hoe oud de cel is en of deze nog gedeeld moet worden of niet. Dit kan je zorgen dat je cellen blijven delen. Waarbij ze normaal gesproken niet meer delen.

TA65 telomerase

Telomeren

Telomeren worden korter naarmate je ouder wordt. Als deze uiteindelijk weg zijn, ligt het DNA bloot. Hierdoor is het DNA kwetsbaar voor veroorzaakt, wat vaak resulteert in ouderdomskanker .

Cycloastragenol

Het ligt voor de hand om te kiezen voor het Cyloastragenol de voordelige variant van TA65. Dan liefst voor de 99% versie. CA98 is ook Cycloastragenol, alleen deze is 98%.

Astragaloside

Tevens wordt het extract Astragaloside IV uit de wortel van de Astragalus plant gehaald. Deze heeft dezelfde werking als Cycloastragenol, alleen is Astragaloside IV zes maal minder krachtig. Dit is ook grover van structuur.

kopen


Klik hier voor meer informatie en prijzen