Veel gestelde vragen/ FAQ

Verzending

 1. Uw bestelling wordt (bijna altijd) de volgende werkdag geleverd. Verzenden van uw bestelling gebeurd op dezelfde werkdag, mits voor 17:00 uur besteld.

Weinig informatie

 1. Door Europese wetgeving, mogen wij helaas geen informatie verstrekken over de werking van onze producten.  Wilt u meer informatie kunt u wel contact met ons opnemen. 
 2. We worden gecontroleerd door de Nederlandse Voedel  en Warenautoriteit. 

Zijn er bijwerkingen?

 1. Over het algemeen hebben voedingssupplementen geen bijwerkingen. Sommige producten kunnen in de eerste week een lichte hoofdpijn veroorzaken, dit kan komen door het ontgiften van het lichaam. Met veel water drinken, lost u dit vaak op. 
 2. U kunt ook met een lagere dosis beginnen. De dosering geleidelijk op te bouwen om uw lichaam te laten wennen aan het product.  

Betrouwbaren hoogwaardige ingrediënten?

 1. Wij staan zorg voor de hoogst verkrijgbare kwaliteit van onze producten. Test certificaten zijn opvraagbaar. We gaan nooit voor product met een lagere puurheid en / of kwaliteit, als er een hogere versie van is. 

Kan ik ook telefonisch bestellen of bereiken?

 1. Dat kan zeker, Bel 0786311378 .

Wanneer moet ik het product innemen?

 1. Deze gegevens vind u op de fles / pot van het product, tevens advies dosering. Deze informatie vind u ook bij onze producten op de site. 

Kan het zijn, dat ik er weinig van merk?

 1. Dat zou kunnen, ieder mens is verschillend. Een product kan ook werken zonder dat u daar iets van merkt. 
 2. Het moment van innemen ook een verschil maken. Bijvoorbeeld van de ochtend naar avond of naar de middag.
 3. Als u al gezond leeft, is uw lichaam in een goede conditie, dan kan het zijn dat u minder (energie) ervaart dan iemand die ongezond leeft.

Hoe lang duur het voor ik iets merk?

 1. Dit verschilt per persoon, meestal binnen een maand. In de tussentijd, doet het supplement al zijn werk. 

Slapen

 1. De meeste producten hebben een positieve werking op het slapen. Dieper en rustiger slapen , daardoor vaak minder slaap nodig om toch uitgerust te zijn. 
 2. Als u supplementen inneemt voor het slapen gaan, kan het zijn dat er een energie toename onstaat. Hierdoor kan het zijn dat u moeilijker in slaap komt. Als u dat ervaart, is het advies een ander tijdstip te kiezen van inname. 

Waar zit jullie bedrijf ?

 1. Wij zijn een Nederlands bedrijf.

Nieuw wachtwoord aanmaken, of wachtwoord vergeten?

 1. Bij het inloggen kunt u kiezen voor wachtwoord vergeten?,  u ontvangt dan een email waarmee u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Als u nog ingelogd bent, kunt u rechtsboven bij mijn account kiezen voor uitloggen en dan kiezen voor wachtwoord vergeten.

Bellen voor vragen?

 1. U kunt ons altijd bellen 0786311378 . U kunt ook onze chat service van onze site gebruiken of email: info@healthy-aging-supplements.nl

Contactgegevens: info@healthy-aging-supplements.nl of bel 078-6311378. 14 dagen recht van retour. Betaalmethodes: Ideal, PayPal, Afterpay, Vooraf overmaken, Bancontact, Sofort banking, Visa of Mastercard. 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.