Weerstand aanvullingen

Er zijn vele manieren om je weerstand te versterken. Gezond leven, eten en bewegen. Vaak gebruikt met ook vitaminesupplementen. Toch is het mogelijk om je lichaam een immuunsysteem boost te geven om je weerstand te verhogen. Dit met supplementen die op een hoogwaardig niveau werken, met mechanisme’s die met Nobelprijzen zijn onderscheiden.

Weerstand

Immuunsysteem versterken

Het brengt balans in je lichaam. Je voelt je goed, je hebt veel energie. Kortom geen vuiltje aan de lucht. Nu kan dit worden verstoord door vele elementen. Zoals: slecht en ongezond eten, stress, weinig licht, weinig frisse lucht. Zo zijn er nog wel een aantal dingen op te noemen. Het probleem is dat je naast energie verlies ook vatbaar bent voor virussen. Als dat gebeurd is, kom je in een neerwaartse spieraal. Dan is het zeker tijd om je lichaam in balans te brengen, en weerstand te bieden tegen virussen. Hierbij zijn een aantal supplementen aan te aanbevolen, die gebruik maken van een onderscheiden met Nobelprijzen.

Weerstand aanvullingen C60 olijfolie

C60 om je weerstand te verhogen. C60 is een koolstof molecuul wat al in 1985 ontdekt is, maar nu pas groteheid krijgt bij het grotere publiek. Met naam door mond tot mond reclame, ervaringen van mensen die dit product al gebruiken. Dit product is 172 maal ontvangen dan vitamine C. In 2014 was er ook aandacht voor dit product bij het tv programma Pauw en Witteman, met name in combinatie met gezond oud worden en oud worden zonder gebrek. Door de antivirale werking van dit producten en de kracht om te neutraliseren, geeft dit een maximale boost om je weerstand te verhogen.

C60 Olijfolie

Weerstand supplementen Resveratrol

Resveratrol is een product wat goed tegen virussen werkt. Veel gebruik onder atleten, om het optimaal te benutten. Heeft een bloed verdonnende werking, doelen beter doorbloed worden.

resveratrol

Weerstand aanvullingen Cycloastragenol

Cyloastragenol is een product dat speciaal tegen veroudering is, en zelf voor verjonging. Dit product zorgt ervoor dat blijven delen, waar ze normaal zullen afsterven. Bekende effecten van dit product zijn dat ze de weerstand en dat je beter en dieper kan slapen .

Cycloastragenol 10mg

Weerstand aanvullingen NMN

NMN de afkorting van Nicotinamide-mononucleotide. Dit product is vrij nieuw op de markt. NMN heeft de mogelijkheid om NAD+ te vormen in je cellen. Dit is de plek waar je NAD+ nodig hebt, om je cellen optimaal te laten functioneren. De mitochondriën zorgen ervoor dat de energie optimaal is en afval stoffen worden uitgezonden. Daarnaast herstelde het de communicatie tussen cellen, waar vaak niet meer gecommuniceerd. Dit zal resulteren in een optimale versie van jezelf, en zal het ook je weerstand opleveren. NMN samen met Resveratrol versterkt de werking enorm.

NMN Resveratrol