Weerstand aanvullingen

Er zijn vele manieren om je weerstand te versterken. Gezond leven, eten en bewegen. Vaak gebruikt met ook vitaminesupplementen. Toch is het mogelijk om je lichaam een immuunsysteem boost te geven om je weerstand te verhogen. Dit met supplementen die op een hoogwaardig niveau werken, met mechanisme’s die met Nobelprijzen zijn onderscheiden.

Weerstand

Immuunsysteem versterken

Het brengt balans in je lichaam. Je voelt je goed, je hebt veel energie. Kortom geen vuiltje aan de lucht. Nu kan dit worden verstoord door vele elementen. Zoals: slecht en ongezond eten, stress, weinig licht, weinig frisse lucht. Zo zijn er nog wel een aantal dingen op te noemen. Het probleem is dat je naast energie verlies ook vatbaar bent voor virussen. Als dat gebeurd is, kom je in een neerwaartse spieraal. Dan is het zeker tijd om je lichaam in balans te brengen, en weerstand te bieden tegen virussen. Hierbij zijn een aantal supplementen aan te aanbevolen, die gebruik maken van een onderscheiden met Nobelprijzen.

Weerstand supplementen Resveratrol

Resveratrol is een product wat goed tegen virussen werkt. Veel gebruik onder atleten, om het optimaal te benutten. Heeft een bloed verdonnende werking, doelen beter doorbloed worden.

resveratrol

Weerstand verhogen supplementen Cycloastragenol

Cyloastragenol is een product dat speciaal tegen veroudering is, en zelf voor verjonging. Dit product zorgt ervoor dat blijven delen, waar ze normaal zullen afsterven. Bekende effecten van dit product zijn dat ze de weerstand en dat je beter en dieper kan slapen .

Cycloastragenol 10mg

Weerstand aanvullingen NMN

NMN de afkorting van Nicotinamide-mononucleotide. Dit product is vrij nieuw op de markt. NMN heeft de mogelijkheid om NAD+ te vormen in je cellen. Dit is de plek waar je NAD+ nodig hebt, om je cellen optimaal te laten functioneren. De mitochondriën zorgen ervoor dat de energie optimaal is en afval stoffen worden uitgezonden. Daarnaast herstelde het de communicatie tussen cellen, waar vaak niet meer gecommuniceerd. Dit zal resulteren in een optimale versie van jezelf, en zal het ook je weerstand opleveren. NMN samen met Resveratrol versterkt de werking enorm, en kan je weerstand verhogen.

NMN Resveratrol